четвер, 27 вересня 2012 р.

РОЗДУМИ ВГОЛОС


Цікавим є уявлення сучасної молоді про субкультури. Вашій увазі представлені невеликі роздуми львівської молодої дівчини.
"Представники певної субкультури, є мінливим, як львівська погода. На сьогоднішній день у Львові є популярним «gothic rock» - чорні готи. Проте «чорне» у підлітковому віці згубно впливає на психіку. До «змінних» субкультур належать і «емо» –дивакувате групування, яке не витягує, а затягує в проблеми.
Та найбільше мене вбиває така субкультура як «гопніки» - це найпоширеніше явище серед сучасної молоді. Воно співзвучне з поняттям «рагулізм» - термін, що використовується на заході України, особливо у Львові та інших містах Галичини стосовно людей неспроможних сприйняти міську культуру; це «прояв самовпевненої малокультурності» (Тарас Чубай), вульгарності. Я взагалі не розумію хлопців, які можуть постійно ходити в спортивних штанах. Якби вони ще і були справді «вічно спортивними», та ж насправді… а соняшникове насіння в руках, в роті і навколо ніг? Це культ сучасної молоді?
Можна бути неординарним в думках, у вчинках, але чи доцільна неординарність у способі життя та одягу? Будучи роботодавцем, я б ніколи не дозволила собі взяти «неформального» співробітника. Адже є певні норми моралі та етики. Працюючи з людьми чи спілкуючись з ними на роботі чи в навчанні, ця неформальність не доречна, і вона швидше за все говорить не про унікальність твого внутрішнього світу, а про те, що в тебе далеко не все гаразд…" (Оля, 22 роки)

Немає коментарів:

Дописати коментар